Lector Van Delft houdt inaugurele rede

24 augustus 2012

DEN BOSCH - Lector AgroFoodMarketing Harry van Delft houdt  dinsdag 25 september zijn inaugurele rede bij HAS Hogeschool. In zijn rede draait het om waardecreatie, innovatie en samenwerken in agrofood.

Het lectoraat AgroFoodMarketing wil aan deze thema’s een actieve bijdrage leveren door het stimuleren van onderzoek, kennisontwikkeling, kennistoepassing en innovatie.

“De agrofoodsector staat voor een aantal grote uitdagingen in relatie tot de productie en vermarkting van gezonde en duurzame producten. Tegelijkertijd moet er winst gemaakt worden door de spelers in agrofood”, stelt Van Delft. “Dat vraagt om een nieuwe, marktgerichte aanpak en samenwerking. We zien al veel inspirerende en innovatieve initiatieven. In ons programma op 25 september daarom een prominente plaats voor de 'nieuwe helden': mensen die anders denken en anders doen, met het gezicht naar de markt en de maatschappij. Helden van vandaag en morgen. Uit de wetenschap, de praktijk en het onderwijs. In agro, food en ver daarbuiten.”

Naast Van Delft komen Frederike Praasterink, lid college van bestuur HAS Hogeschool, Prof. Dr. Will Reijnders van TIAS Nimbas Business School studenten HAS Hogeschool aan het woord.

Aanmelden

Lees ook:

Van Delft lector AgroFoodMarketing (11 juli 2011)

Altijd op de hoogte blijven?