Lezing Food Technology: Erasmus Q-Intelligence

15 maart 2022 Redactie Food

13 en 14 april vindt Food Technology plaats in de Brabanthallen. In de aanloop van het evenement belicht EVMI lezingen uit die gegeven worden.

Dr. Kristiaan Glorie, directeur van Erasmus Q-Intelligence (EQI) geeft de lezing Verminder verspilling en verhoog leverbetrouwbaarheid met AI

Hoe kun je verspilling reduceren en tegelijkertijd de leverbetrouwbaarheid verhogen? Aan de hand van voorbeelden en een case laat dr. Kristiaan Glorie van Erasmus Q-Intelligence van de Erasmus Universiteit Rotterdam zien hoe AI kan helpen uw prestatiedoelstellingen te halen. Tijdens de presentatie gaat hij in de mogelijkheden van AI, het werken ermee in de praktijk en de voordelen die het uw organisatie kan brengen. Leer hoe u forecasting en optimalisatie kunt inzetten voor uw voorraadbeheer, inkoop en productie en bespaar op uw kosten.

Over EQI

EQI helpt organisaties en individuen positieve impact te maken in hun werkveld, in de maatschappij en in de wereld, met de inzet van data-analytics en kunstmatige intelligentie. Zo helpt EQI voedingsbedrijven verspilling te reduceren en leverbetrouwbaarheid te verhogen. EQI richt zich in het bijzonder op het aanbieden van adviesdiensten, professional education en software solutions, waaronder de FCast demand forecasting en inventory management software. EQI is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en verbonden met het Econometisch Instituut van de Erasmus School of Economics.

 

Registreer voor Food Technology, het event voor higtech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie. 

Registreer uw gratis bezoek

Altijd op de hoogte blijven?