Marquerithe Verheul wordt directeur Beko Coöperatie

13 april 2017

Marquerithe Verheul is met ingang van 10 april 2017 benoemd tot directeur van Coöperatieve Vereniging Beko. Zij vervult hiermee een nieuwe functie binnen de organisatie en neemt tevens zitting in het hoofdbestuur. Bovendien wordt zij, naast de zittende directeuren, ook directeur van alle Beko-bedrijven: Beko Techniek, Beko Advies, Beko Groothandel, Beko Verpakkingen en Stolp International.

Jarenlange ervaring bakkerijbranche

Verheul kwam in april 2015 in dienst bij Beko als directeur van Beko Advies. Ze heeft reeds jarenlange ervaring in de bakkerijbranche, onder andere door meer dan twintig jaar bij Zeelandia te hebben gewerkt. “Beko heb ik door de jaren heen altijd een mooie organisatie gevonden, het heeft een leidende positie binnen de sector. Bovendien voelt het door de normen en waarden die worden gehanteerd aan als een familiebedrijf. De vijf Beko-bedrijven verschillen in de producten en diensten die zij aanbieden. Zij hebben echter ook veel gemeen: een passie voor de bakkerijbranche en de drive om bakker-ondernemers te helpen hun prestaties te verbeteren. Beko is van, voor en door bakkers. Daarvan wil ik graag onderdeel uitmaken”, aldus de nieuwe directeur.

Professionalisering van de organisatie

De ledenraad en het hoofdbestuur zijn verheugd dat Verheul Beko Coöperatie verder zal versterken met haar specifieke kennis en ervaring in de bakkerijbranche. Professionalisering van de organisatie is een voorwaarde voor verdere strategische groei. Verheul zal daarin een belangrijke rol vervullen, zij wil bouwen, verbinden en samenwerken.

Coöperatieve Vereniging Beko

Beko is een coöperatieve vereniging  van ca. 1.600 (banket)bakkers in Nederland. Met haar vijf gespecialiseerde dochterondernemingen biedt Beko een breed pakket aan producten en diensten. Het hoofdkantoor van Coöperatieve Vereniging Beko u.a. is gevestigd in Veghel.

Altijd op de hoogte blijven?