Tijdens Food Technology kun je op 2 december na de lunch een lezing bijwonen van meet- en regeltechniekbedrijf VEGA NL. Contactloze radar, de ideale niveaumeettechniek binnen de voedingsmiddelenindustrie? Die vraag bespreken Lode Simons en Ihsan Tuncer tijdens hun presentatie.

VEGA NL over de lezing: Van opslagtanks- en mengtanks tot afvulstations en CIP systemen, voor iedere toepassing zijn er een aantal belangrijke criteria waarop u kunt letten bij de keuze van uw niveau meettechniek. Welke techniek biedt de hoogste betrouwbaarheid en nauwkeurigheid? Maar zeker zo belangrijk, welke techniek biedt u de beste oplossing voor de hygiënische ontwerpeisen? Tijdens onze presentatie delen Lode Simons en Ihsan Tuncer aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden de reden van de opkomst van contactloze radar binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Tuncer is van origine werktuigbouwkundige, heeft zich gespecialiseerd in voeding en werkt als adviseur buitendienst bij VEGA NL. Hij helpt klanten uit de voedingsindustrie met diverse vraagstukken in de procesmeettechniek.

Simons is accountmanager bij VEGA NL. Hij is gespecialiseerd in niveau- en drukmeetapplicaties binnen de voedingsindustrie. Hij adviseert eindgebruikers, installateurs en machinebouwers en deelt tijdens de presentatie praktijkervaringen. Ook zal hij de opkomst van de toepassing van de contactloze radar toelichten aan de hand van theorie en praktische voorbeelden.

Tijdens Food Technology 2021, dat georganiseerd wordt door Mikrocentrum en EVMI (onderdeel van Alea Publishers), komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Food Technology vindt plaats op 1 en 2 december in de Brabanthallen in Den Bosch. Lees alles over het event en schrijf je gratis in op food-technology.nl.

Belangstelling om met je bedrijf deel te nemen aan de beurs? Klik dan hier.

Altijd op de hoogte blijven?