Murk Spits general manager Vrumona

7 april 2015

Murk Spits wordt de nieuwe general manager van Vrumona. Hij volgt per 1 mei Gerrit van Loo op die deze zomer Heineken Ethiopië gaat leiden.

Spits (40) is momenteel directeur out of home & export bij Vrumona in Bunnik, dat onderdeel uitmaakt van Heineken Nederland, meldt Levensmiddelenkrant.

Spits werkt sinds 1999 bij Heineken, onder meer via een stage in Papoea-Nieuw-Guinea. Later heeft hij diverse finance functies vervuld bij Heineken Nederland, Heineken Afrika en export Azië/Golf.

In 2005 stapte hij over naar commercie waar hij onder meer 3 jaar national sales manager was bij Vrumona out of home. Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest als marketing manager in Algerije en commercial manager in Congo, keerde Spits in 2013 terug bij Vrumona als directeur out of home & export.

Gerrit van Loo

Gerrit van Loo (53) startte in 1988 als management trainee bij Heineken. Verder was hij 3 jaar marketing manager in de regio Afrika. In 1994 kwam hij bij Heineken Nederland, waar hij via export, Sopanje en Ierland in 2009 in Bunnik aan de slag ging.

Bij Vrumona heeft Van Loo mede vorm gegeven aan de verdere professionalisering van de organisatie, onder meer door de categorie- en schapvisie aan te scherpen.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?