Nieuwe Country Director Coca-Cola Enterprises

29 juni 2015

Jaap Wassink (links) wordt Vice President en Country Director van Coca-Cola Enterprises Nederland. Hij volgt per 1 augustus 2015 John Brands (rechts) op, die het bedrijf na 5 jaar verlaat omdat hij elders een nieuwe functie heeft aanvaard.

Wassink is nu nog Home Channel Director Europe van Coca-Cola Enterprises. Hij heeft ruime ervaring en grondig inzicht in de Nederlandse markt voor fast moving consumer goods (FMCG).

Hij werkt al 15 jaar bij Coca-Cola Enterprises, onder meer binnen Cold en Home en in Field Sales. Eerder werkte hij bij Sara Lee/Douwe Egberts in verschillende marketingfuncties.

'Uitdagende tijden'

Brands stond als Country Director aan het roer van de Nederlandse landenorganisatie. “In deze periode loodste hij het bedrijf door uitdagende tijden en slaagde hij erin een solide team op te bouwen.”, stelt Stephen Moorhouse, Vice President & General Manager Northern Europes van Coca-Cola Enterprises. Hij bedankt Brands “voor zijn waardevolle bijdrage aan het succes van ons bedrijf”.

Voortbouwen

Wassink gaat in zijn nieuwe functie voortbouwen op de richting die in de afgelopen jaren is uitgezet, om de marktpositie van Coca-Cola in Nederland te verstevigen.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?