Nieuwe Sales Director FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands

1 september 2022 Redactie Food

FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands heeft een nieuwe Sales Director. Bob Mulder gaat vanaf 1 oktober 2022 deze functie vervullen en volgt Dieuwer van Staveren op.

Bob Mulder startte in november 2017 bij FrieslandCampina als Customer Development Director en werkt momenteel als Director Channel & Category Development. Daarvoor vervulde Bob functies in Sales, Category management en (Trade) Marketing binnen Unilever, Euroma en Hero Nederland. In de functie van Sales Director rapporteert Bob aan Dustin Woodward - Managing Director Consumer Dairy Netherlands & Export Europe.

Bob Mulder: “Ik kijk er naar uit om, samen met het team en onze klanten, verdere stappen te zetten in de verduurzaming van de Nederlandse zuivel. Dit zullen wij doen met een sterk en divers portfolio in alle relevante kanalen, om zo de huidige uitdagende marktomstandigheden te overwinnen.”

Dieuwer van Staveren vervolgt haar carrière binnen FrieslandCampina in Duitsland als Managing FrieslandCampina Germany. Zij rapporteert in deze functie aan Jan Kruise (Senior Vice President F&B CD Europe). In haar rol als Sales Director heeft ze een grote bijdrage geleverd aan de commerciële groei, met een sterke focus op het verwaarden van duurzaamheid. Verder heeft Dieuwer zich actief beziggehouden met het groeien en ontwikkelen van het personeel, het hoog op de agenda zetten van Inclusiviteit & Diversiteit – en het leveren van een all time record Revenue Growth Management ambitie in uitdagende omstandigheden.

Dustin Woodward, Managing Director in Nederland: “Met deze wijzigingen zetten we de koers voort die Dieuwer slagvaardig heeft ingezet. Met Bob is er een natuurlijke opvolger in huis die uitgebreide kennis heeft van de markt, kanalen en klanten en ik ben ervan overtuigd dat hij het verschil zal maken in onze visie om duurzame groei te realiseren voor een gezonder Nederland.”

Geen nieuws meer missen van EVMI? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste nieuws over de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?