Startup No Fairytales komt met tortilla tosti

10 september 2018

De voedingsmiddelenstartup No Fairytales breidt hun assortiment flink uit. De producent van groentetortilla’s komt met een nieuwe smaak in hun tortillalijn en nieuwe kant-en-klaar producten in de schappen, waaronder de tortilla tosti.

No Fairytales heeft een nobel streven: het voor iedereen gemakkelijker maken om iets meer groenten te eten. Oprichtster Bernadette Kooijman bedacht tortilla’s die voor 45% uit groenten bestaan. Inmiddels zijn haar tortilla’s in drie smaken (rode biet, wortel en boerenkool) al anderhalf jaar in de supermarkt te vinden. Deze maand is daar een vierde smaak bijgekomen: paprika & chili.

Kant-en-klare lunch

Naast deze uitbreiding heeft No Fairytales ook twee soorten gezonde kant-en-klaar producten ontwikkeld. Het gaat om gevulde wraps en – een nieuwigheid – tortilla tosti’s. “Ik ben extra trots op de kant en klare tortilla tosti, omdat dit een echte innovatie is die nog nergens in de wereld bestaat,” zegt bedenker en oprichtster van No Fairytales Bernadette Kooijman.

No Fairytales

Bernadette Kooijman richtte No Fairytales twee jaar geleden op nadat ze met afschuw een reclame voor een ‘pizzaburger’ op tv zag. Met haar achtergrond in levensmiddelentechnologie besloot ze gezondere alternatieven voor makkelijk en lekker eten te ontwikkelen. De groentetortilla’s zijn naast België en Nederland vanaf deze maand ook in Zweden te koop.

Altijd op de hoogte blijven?