Novelpack overgenomen door Chocapack B.V.

3 mei 2017

Premium verpakkingen leverancier Novelpack is per 1 april 2017 volledig overgenomen door Chocapack B.V. Chocapack is onderdeel van de Havelaar groep. De overname past uitstekend in de strategie van Chocapack om de meest complete verpakkingenleverancier voor chocolade en bonbons van Nederland te worden. Door de samenvoeging is het bedrijf op dit gebied marktleider geworden.

Premium verpakkingen

Ton Hak, algemeen directeur van de Havelaar groep: “Novelpack biedt een prachtige aanvulling op het assortiment van Chocapack. Novelpack is een bedrijf met meer dan 30 jaar internationale ervaring op het gebied van premium verpakkingen. Duurzame houten verpakkingen, kunststof doosjes gemaakt van PET, vouwkarton, rigid en blikverpakkingen maken onderdeel uit van het productenprogramma.”

BRC IOP geborgd

Een bijkomend voordeel van de integratie is dat alle Novelpack activiteiten vanaf heden ook BRC IOP geborgd zijn. De Havelaar groep voldoet op het gebied van voedselveiligheid, productie en omgeving namelijk aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van verpakkingen in de voedingsmiddelen branche. Alle activiteiten worden voortgezet vanuit het hoofdkantoor in Wormerveer.

Chocapack

Chocapack is dé online aanbieder van een ruim assortiment exclusieve en kwalitatieve chocolade verpakkingen, linten en decoraties. Ieder voorjaar en najaar komt Chocapack met nieuwe collecties inspelend op de nieuwste trends in het betreffende seizoen. Chocapack inspireert en maakt het mogelijk om chocolade op de mooiste en meest doeltreffende manier te verpakken

Havelaar groep

Havelaar verpakkingen is een fullservice-leverancier op het gebied van verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor hoofdzakelijk de voedingsmarkt. Al sinds 1954 is Havelaar actief als verpakkingsmanager en gespecialiseerd in het leveren van een uitgebreid dienstenpakket in de verpakkingsbranche aan zowel food als aan non-food formules. Of het nu gaat om (klant specifieke) verpakkingsoplossingen, voorfinanciering, design, compleet voorraadbeheer of om fijnmazige en grootschalige distributie, Havelaar heeft de knowhow in huis.

Altijd op de hoogte blijven?