Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer.

Dit jaar lanceert Pedak samen met partner Nokeval het monitoringssysteem NSnappy. Nsnappy is het next generation monitoringssysteem en uniek in gebruiksvriendelijkheid, mogelijkheden en uitbreidbaarheid. Het is veel meer dan een monitoringssysteem alleen, het kan toegepast worden in gebouwenbeheer, proces- en kwaliteitsbewaking, planning etc.

“Als specialist in meettechniek denken we graag verder dan de vraag die de klant ons stelt. We analyseren de vraag en zetten die in een breder perspectief: we kijken naar het gehele proces, benoemen de kritische parameters en geven dan pas onafhankelijk advies. Daardoor is onze klant verzekerd van het juiste antwoord op zijn meetvraag en daarbij hoort soms andere meetapparatuur dan aanvankelijk gedacht.”

Pedak is te vinden op standnummer F148.

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?