Pitch je verpakkingsconcept tijdens de Bunzl Pitch Day 2023

9 maart 2023 Redactie Food

Bunzl Retail & Industry organiseert samen met Janssen Packaging de Bunzl Pitch Day op 11 mei 2023. Tijdens deze dag kunnen ondernemers, startups en studenten hun verpakkingsinnovatie pitchen aan juryleden uit de Food, Non-Food en E-commerce markt.  

Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging zijn dagelijks bezig met verduurzaming van verpakkingen. “Daarom zijn we continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en laten we ons graag verrassen door innovaties”, zegt Wilbert van Wachtendonk, Managing Director bij Bunzl Retail & Industry.  

Pitch Day

Op 11 mei organiseren Bunzl en Janssen Packaging samen in het Experience Center te Arnhem een Pitch Day, waar ondernemers, startups en studenten op uitnodiging hun idee mogen toelichten en waar juryleden, bestaande uit Wilbert van Wachtendonk, Ben Janssen (General Manager bij Janssen Packaging) en drie juryleden, werkzaam bij grote bedrijven in de Food, Non-Food en E-commerce markt, hun oordeel geven over de pitches. De innovatie wordt onder andere beoordeeld op punten als uniciteit, haalbaarheid, duurzaamheid en natuurlijk op de presentatiewijze tijdens de pitch. Naderhand wordt de Bunzl Innovation Award uitgereikt aan de pitch met de beste beoordeling door de jury. Met de presentatoren van de innovaties waarin Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging in geïnteresseerd zijn, zal verder gesproken worden om te zien waar ze elkaar kunnen versterken.

Inschrijven

Heb jij een innovatief, duurzaam, idee op het gebied van verpakkingen in de food, non-food, e-commerce of industry branche? Op het gebied van het logistieke en/of verpakkingsproces of op het gebied van bedrijfstextiel, reusables of transportoplossingen? Ben je een startup, een leverancier of student aan een universiteit of hogeschool? Dien dan jouw innovatie uiterlijk 14 april 2023 in via de website en wie weet pitch jij binnenkort jouw concept in het Experience Center.

De Pitch Day vindt plaats op donderdag 11 mei 2023. Inschrijvers krijgen uiterlijk 21 april 2023 bericht over een eventuele deelname.

Altijd op de hoogte blijven?