Programma Dutch Agri Food Week bekend

14 juli 2017

Het programma van de derde editie van Dutch Agri Food Week 2017 is bekend. Het aanbod is divers van Kinder Kook Events tot een Startup Challenge. Van 9 tot en met 19 oktober kan iedereen (meer) kennis op te doen over lekker, veilig en gezond voedsel en de gehele keten die daar verantwoordelijk voor is.

Want de Dutch Agri Food Week is voor iedereen. Voor consumenten met belangstelling voor voedsel en voedselproductie. Voor jongeren om te zien hoe leuk en interessant leren en werken in de agrifood is. En voor professionals uit de sector die inzichten op het gebied van gezondheid, innovatie, educatie en transparantie in de gehele keten delen met elkaar en het publiek.

Dutch Agri Food Week

Dutch Agri Food Week creëert aandacht voor het stimuleren van innovatie, het verbinden van ondernemers, consumenten en overheden en het versterken van het positieve beeld van de Nederlandse agrifood sector. Van 9 tot 19 oktober zijn er door het hele land events. Dutch Agri Food Week bestaat door samenwerking en wil het nationale podium voor de agrifood sector zijn. In 2016 trok Dutch Agri Food Week met de tweede editie zo’n 30.000 bezoekers met ruim 100 events.

Het programma wordt ingevuld en mogelijk gemaakt door partners, regio’s en participanten: Albert Heijn, Cosun, FrieslandCampina, LTO Nederland, Ministerie van Economische Zaken, Rabobank, Vion Food Group, Wageningen University & Research, AgriFood Capital, Brightlands Greenport Venlo, Provincie Flevoland, Floriade 2022-Gemeente Almere, FoodDelta Zeeland, FoodTech Brainport, Greenport Noord-Holland Noord, Greenport Westland-Oostland, Provincie Drenthe, Provincie Overijssel, Provincie Friesland, Provincie Groningen en ruim 300 organisaties in de agrifood sector.

Altijd op de hoogte blijven?