Social Media Week Holland in Den Haag

3 augustus 2018

In het COMM, museum voor communicatie in Den Haag, vindt van 14 tot en met 16 november Social Media Week Holland (#SMWNL) plaats. Dit jaar is het wereldwijde thema ‘Closer’, een ode aan connectiviteit en de kracht die technologie biedt om mensen dichter bij elkaar te brengen. Dit event biedt een inhoudelijk programma met toonaangevende sprekers, waar tegelijkertijd successen én fuck-ups gevierd worden.

Social Media Week

Social Media Week wordt dit jaar voor de eerste georganiseerd in Den Haag. Tijdens de week staat verbinden en inspireren centraal. Maarten Reijgersberg (voorzitter van Stichting #SMWNL en eindbaas bij RauwCC) is één van de sprekers tijdens het event en verheugt zich op een week vol nieuwe inzichten.

Programma

Alledrie de dagen hebben een eigen dagprogramma. De woensdag staat in het teken van 'Social & Innovation in Government', donderdag 15 november gaat het over 'Social & Innovation in Business' en de vrijdag is het 'Social & Innovation in Education'.

Wereldwijd event

Social Media Week vindt jaarlijks in vierentwintig steden wereldwijd plaats. Zo is het in november ook Social Media Week in Londen, Durban, Toronto en Zürich. Het is een van ‘s werelds toonaangevende conferenties én een inspirerend nieuwsplatform. Social Media Week biedt merken, bureaus en technologieleveranciers de nieuwste inzichten en trends op het gebied van marketing, communicatie, social media, technologie en innovatie. En toegang tot een wereldwijde community van communicatieprofessionals.

Altijd op de hoogte blijven?