Stäubli presenteert zich op Food Technology

4 april 2023

Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten de exposanten op Food Technology zien. De komende weken vertellen exposanten aan EVMI wat ze meenemen naar de beursvloer.

Stäubli Robotics, ontstaan in 1982, is fabrikant van 4- en 6-assige industriële robotarmen, cobots, AGV’s en mobiele robotsystemen. Tijdens Food Technology zetten ze hun food grade robots in de spotlight. Deze HE (Humid Environment) productlijn werd ontwikkeld in 2007 om tegemoet te komen aan de hygiëne-eisen van de voedingsindustrie en is beschikbaar voor alle 4- en 6-assige robotmodellen.

Kenmerken:

  • Hygiënisch design in lijn met EHEDG-aanbevelingen
  • Gemakkelijke toegankelijkheid, reinigbaarheid en ontsmetting
  • Food grade NSF H1 olie zonder prestatieverlies
  • Geen penetratie van microben dankzij ontwerp en overdruk

In de voedingsindustrie, waar machines met hoge doorvoer werken, kunnen frequente handmatige handelingen de prestaties en de hygiëne in gevaar brengen. Geautomatiseerde oplossingen maximaliseren de efficiëntie door stilstand tot een minimum te beperken, de flexibiliteit te verhogen en het risico van besmetting te elimineren. Daarom hebben bedrijven in de voedingsindustrie behoefte aan de best presterende robotoplossingen. De robotarmen van Stäubli zijn ontworpen voor alle toepassingen in de voedingsindustrie, van verwerking tot sorteren, verpakken en palletiseren aan het einde van de lijn.

Op de beurs bundelt Stäubli de krachten met partner QING om aan te tonen hoe je complexe automatiseringsvraagstukken in de voedingsindustrie mogelijk en makkelijker kan maken.

Stäubli vind je op standnummer F102 

Food Technology richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie: levensmiddeltechnologen, procestechnologen, machinebouwer, voedselveiligheidsspecialisten, kwaliteitsmanagers of inkopers. Weten wat er speelt? Kom op 12 en 13 april naar Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. 

Aanmelden voor Food Technology

Altijd op de hoogte blijven?