Top 3 artikelen EVMI maart 2024

2 april 2024 Redactie Food Janet Kooren
Krapte op de arbeidsmarkt onderwerp van gesprek op het kennisontbijt van de Food Innovation Academy (FIA), Europees parlement sluit voorlopig akkoord over het verminderen van verpakkingen en technische branche wil stap maken in communicatie en marketing. Welke artikelen waren afgelopen maand populair bij onze lezers? De top 3 van maart 2024.

1. ‘Slechts één jongere voor vier pensionado’s’

De krapte op de arbeidsmarkt is een groot probleem voor de levensmiddelenindustrie. En dit gaat in de toekomst alleen maar verder toenemen. Voor elke vier krachten die de komende jaren met pensioen gaan, is er slechts één mbo’er beschikbaar. Reden voor de Food Innovation Academy (FIA) om een kennisontbijt over dit onderwerp te organiseren.

Naar het artikel

2. Akkoord over verbod op wegwerpverpakkingen

In het Europees parlement werd kort geleden een voorlopig akkoord gesloten over het verminderen van verpakkingen, hergebruik en recyclen, de veiligheid te vergroten en de circulaire economie te stimuleren.

Naar het artikel

3. Branche wil stap maken in communicatie en marketing

Wat doen bedrijven in deze branche momenteel aan communicatie? Waar liggen er nog aandachtspunten? En welke trends spelen er in de markt? De kennissessie Communicatie en Marketing nodigde leden van GMV, Machevo & Bulk en DMFI uit om hierover in gesprek te gaan.

Naar het artikel

Altijd op de hoogte blijven?