Top Seminar: Radio-Frequency in-pack Sterilization

20 augustus 2018

Top b.v. organiseert een seminar over hun nieuwe Radio-Frequency Sterilization procestechnologie. Tijdens dit seminar komen enkele trends in de voedselindustrie, nieuwe voedselprocessen en de mogelijkheden voor lang houdbare producten met verbeterde kwaliteit aan bod. Het seminar vindt plaats op donderdag 11 oktober tijdens de Dutch Agri Food Week.

Radio-Frequency sterilisatietechnologie

De Radio-Frequency sterilisatietechnologie van Top gebruikt radiogolven om voedselproducten snel op te warmen tot sterilisatie-temperaturen. De technologie is geschikt om verpakte voedingsmiddelen te steriliseren, wat resulteert in producten met verbeterde sensorische eigenschappen door de verkorte verhittingstijd. Het Top seminar gaat in op de technologie en de mogelijkheden die het creëert voor nieuwe of verbeterde producten. De aanwezigen kunnen tijdens het seminar producten proeven die zijn geconserveerd met de RF sterilisatietechnologie.

Radio-Frequency in-pack Sterilization

Het seminar Radio-Frequency in-pack Sterilization wordt georganiseerd tijdens de Dutch Agri Food Week, op donderdag 11 oktober van 13.00-17.30 uur bij Top b.v. in Wageningen. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via events@top-bv.nl.

Top b.v.

Top bv is een dienstverlener in food design, procesontwerp en innovatiemanagement. De afgelopen afgelopen twaalf jaar werkte het bedrijf mee aan geavanceerde foodinnovaties. Bij nieuwe processen, zoals conserverings- of AGF procestechnologieën, maar ook bij concrete producten, zoals de vleesvervanger Beeter en de cold-pressed sappen van Naturalicious.

Lees ook:

   

Altijd op de hoogte blijven?