Uitnodiging: Ontbijtsessie Trends en Communicatie Foodindustrie

13 november 2023

Ontbijtsessie Trends en Communicatie Foodindustrie – EVMI
Locatie: Bunnik, Restaurant Restaurant Vroeg, aanvang 8.30 uur.

De afgelopen jaren heeft het redactieteam van EVMI hard gewerkt aan een nieuwe propositie voor ons vakblad voor de Foodindustrie, EVMI. We hebben het vaktijdschrift omgebouwd tot een uniek technologievakblad voor de sector. We schrijven over ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie en -technologie en machinebouw, automatisering, procestechnologie, verpakken, veiligheid en hygiëne zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Afgelopen voorjaar hielden we een lezersonderzoek onder onze lezers. EVMI wordt goed beoordeeld. We kregen gemiddeld een 7,75 als rapportcijfers van onze lezers. Maar we willen ook graag weten wat onze zakelijke partners van het vakplatform vinden.

In onze samenwerking willen we onderzoeken waar we elkaar kunnen versterken. Een van de vraagstukken van veel technologiebedrijven in de food & beverage is communicatie en marketing, en juist daarin zijn wij als mediamensen weer gespecialiseerd. Wij van onze kant willen graag weten wat er bij jullie bedrijven speelt: trends, ambities, mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarom houden we op 14-11 een ontbijtsessie over trends en communicatie in food.

Werk je in de levensmiddelenindustrie? Praat dan mee op 14 november! Stuur een mail naar Ingeborg Koelewijn om je aan te melden. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. Reageer snel! Tot over een week.

Janet Kooren, hoofdredacteur EVMI
Gjelt Douma, media-adviseur EVMI
Roeland Dobbelaer, uitgeefdirecteur Alea Publishers

Altijd op de hoogte blijven?