Een veilig magazijn kunt u nu ook leasen bij A-Safe

29 juni 2017

A-Safe introduceert het leasen van flexibele kunststof aanrijdbeveiliging. A-Safe Nederland is wereldwijd de eerste vestiging die de mogelijkheid biedt tot verschillende leaseconstructies. A-Safe, de uitvinder en fabrikant van flexibele kunststof aanrijdbeveiliging, hoopt met deze optie in meer magazijnen de duurzaamheid en veiligheid te waarborgen. Leasen biedt bedrijven de kans flexibele kunststof aanrijdbeveiliging te implementeren binnen het magazijn, zonder dat er direct hoge aanschafkosten aan verbonden zijn. De jaarlijkse kosten die leasen met zich mee brengt zijn bovendien substantieel lager in vergelijking tot aanschaf, afschrijving en onderhoud van traditionele stalen aanrijdbeveiligingen.

De aanrijdbeveiliging van A-Safe is dankzij het unieke productieproces flexibel waardoor bij aanrijding de kracht wordt geabsorbeerd en afgevoerd om vervolgens terug te keren naar de originele vorm. Als gevolg hiervan is er minder schade aan vloer en materieel en is een duurzaam representatieve uitstraling gegarandeerd. A-Safe aanrijdbeveiliging is op verschillende wijzen inzetbaar zoals kolombescherming, muurbescherming, stellingbeschermers, machinebescherming, vangrails en personen geleide routes ter bescherming van personeel van voertuigen.

Aanvullend biedt A-Safe gratis en gedegen advies afgestemd op de situatie, gespecialiseerde service en onderhoud gedurende de contractperiode, geen voorrijdkosten en twee keer per jaar inspectie. De maandelijkse lasten liggen de gehele periode vast zodat bedrijven weten waar zij aan toe zijn. Na afloop van de leaseperiode is er ook de mogelijkheid deze te verlengen, of de aanrijdbeveiliging over te nemen tegen een vooraf overeengekomen restwaarde.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op via: info@asafe.nl of bel: +31 (0)174 613120.

Altijd op de hoogte blijven?