Veiligheidswaarschuwing frisse gerookte zalmsalade Albert Heijn

6 juni 2017

Albert Heijn waarschuwt klanten met een selderij-of sulfietallergie de frisse gerookte zalmsalade van het Albert Heijn merk niet te eten. Onderop het product zit per ongeluk het verkeerde etiket. De supermarkt heeft daarom besloten het product uit de winkels terug te halen.

Allergenen zalmsalade Albert Hein

Door het verkeerde etiket kloppen de ingrediënten die op de verpakking staan niet. In de frisse gerookte zalmsalade zitten de allergenen selderij en sulfiet. Die staan nu beide niet als ingrediënt op het etiket. Alle overige allergenen (mosterd, ei en vis) staan wel goed vermeld op het etiket.

Selderij-of sulfietallergie

Consumptie van het product kan problemen op leveren voor klanten met een selderij-of sulfietallergie. Albert Hein verzoekt hen dringend de frisse gerookte zalmsalade van het Albert Heijn-merk niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Bij inlevering van het product krijgen zij het aankoopbedrag vergoed.

Voor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.nl of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800 - 03 05.

Altijd op de hoogte blijven?