Verpakkingslijn Multivac wint International Foodtech Award 2018

22 februari 2018

De X-line van Multivac won een gouden medaille tijdens de International FoodTec Award 2018. De International FoodTec Awards gaan naar baanbrekende ontwikkelingen in innovatie, duurzaamheid en efficiëntie binnen de voedingstechnologie. De gouden en zilveren medailles van de Technology Award worden door de Duitse landbouwvereniging DLG om de drie jaar uitgereikt op de Anuga FoodTec in Keulen.

Een jury is verantwoordelijk voor de selectie van de meest vooruitstrevende concepten voor deze prijs. In deze jury zitten zowel internationale experts uit de wetenschaps- en onderzoekswereld als vertegenwoordigers uit de industrie. Andere bedrijven die een gouden medaille kregen waren Albert Handtmann Maschinenfabrik GmbH, Linde AG, Treif Maschinenbau GmbH en Danish Meat Research Institute. Een compleet overzicht van alle winnaars staat op de site van de International FoodTec Award 2018.

Photo-RX-4-300x224 De X-line is een nieuwe generatie dieptrekverpakkingsmachines. De machine onderscheidt zich door de naadloze digitalisering, het uitgebreide sensorsysteem en de netwerkmogelijkheden met de Multivac Cloud. Multivac heeft een stand op Anuga FoodTec.

Altijd op de hoogte blijven?