Young IFFI Event: de kracht van generatiediversiteit

27 september 2018

Ingredients For Food Innovators organiseert op 1 november 2018 het Young IFFI Event, een bijeenkomst gericht op jong talent dat volgend jaar afstudeert en de ingrediëntenindustrie instroomt. Het dagprogramma biedt laatstejaars die afstuderen in de richtingen marketing, voedseltechnologie en procestechnologie en toekomstige werkgevers die hard op zoek zijn naar jong talent de gelegenheid om met elkaar in contact te komen.

Docenten en studenten van Van Hall Larenstein, InHolland, Hanzehogeschool, HAS Den Bosch, HAN, WUR en RUG zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement. Daarnaast zijn de leden van IFFI aanwezig.

Generatiediversiteit

IFFI trapt de dag af met een visie op betekenisvol ondernemen en de vertaling daarvan naar marketing, innovatie en productie, gepresenteerd door experts van de leden. De rest van de dag gaan studenten samen met ervaringsdeskundigen uit de industrie aan de slag met de hamvraag voor deze dag: hoe kan generatiediversiteit worden ingezet om als organisatie, afdeling of team fris en ‘bij de tijd’ te blijven en aantrekkelijk te zijn voor zowel jonge als oudere medewerkers en voor de klanten van de organisatie.

In de middag werkt jong en oud met elkaar in parallelsessies aan vraagstukken uit  de praktijk, begeleid door Aart Bontekoning en zijn Generatietheater. Een moderator leidt de discussie terwijl de acteurs die kracht bijzetten met rollenspellen. Bontekoning onderzoekt de kracht van generatiediversiteit in organisaties en houdt organisaties door middel van interventies energiek en eigentijds. Met behulp van de acteurs van zijn Generatietheater ontdekken deelnemers op een speelse manier hoe je generatiediversiteit kunt benutten.

Altijd op de hoogte blijven?