Niet één, maar twee keer betreden experts van Normec het podium tijdens Food Technology in de Brabanthallen. Op 1 december spreekt CEO van Normec QA België Kathleen Malfroy over Food Safety Culture in je bedrijf. Op 2 december aandacht voor listeriabeheersing door technisch specialist Aldo Evers.

Als CEO van Normec QA België stuurt Kathleen een organisatie aan van experts en adviseurs in voedselveiligheid en kwaliteit. Malfroy vormt een bron van inspiratie voor kwaliteitsmanagers en kwaliteitsmedewerkers, doordat zij haar visie vergelijkt met de aanpak in de dagelijkse praktijk. Tijdens haar lezing bespreekt Malfroy de vraag: Hoe kan Food Safety Culture de continuïteit van uw bedrijf borgen? Voedselveiligheid en kwaliteit kun je via verschillende technieken en systemen aanpakken, maar het doel blijft hetzelfde: je bedrijf naar het hoogst mogelijke niveau van kwaliteit en voedselveiligheid brengen. Alleen zo verzeker je als kwaliteitsverantwoordelijke mee de toekomst van je onderneming.

Aldo Evers is senior technisch specialist bij Normec. Hij ondersteunt bedrijven met advies op het gebied van monsternameplannen, microbiologische vraagstukken en wetgeving. Door pragmatisch naar de wetgeving en het bedrijf te kijken zorgt hij voor werkbare oplossingen bij complexe vraagstukken. Tijdens zijn lezing Listeriabeheersing met studies bespreekt Evers Listeria monocytogenes, een bacterie die resistent is tegen een vrij zuur milieu en met gemak groeit in een productieomgeving en een gekoelde opslag. Dit is een grote zorg voor alle productiebedrijven die leveren in de gekoelde keten.

Tijdens Food Technology 2021, dat georganiseerd wordt door Mikrocentrum en EVMI (onderdeel van Alea Publishers), komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Food Technology vindt plaats op 1 en 2 december in de Brabanthallen in Den Bosch. Lees alles over het event en schrijf je gratis in op food-technology.nl.

Belangstelling om met je bedrijf deel te nemen aan de beurs? Klik dan hier.

Altijd op de hoogte blijven?