Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
EVMI 2 2023
In deze editie
De medewerker als basis voor innovatiesucces
Robotisering en digitalisering zijn antwoorden op de toenemende vraag naar medewerkers binnen de levensmiddelenindustrie. Met de opkomst van technische innovaties vrezen medewerkers soms voor hun b...
20 december 2022
Lianne Schonewille
Lotte van Keulen
Digitalisering voor duurzame en betaalbare energie
Om een duurzamere toekomst op te bouwen zijn overheden, industrieën en bedrijven over de hele wereld op zoek naar nieuwe schone energiebronnen. Welke technologieën kunnen hier een grote rol in verv...
20 december 2022
Robots voor en aan ons eten
Robots en cobots worden steeds meer toegepast in de foodindustrie. De belangrijkste uitdagingen zijn de omgevingscondities en de intelligentie en flexibiliteit. In zowel lezingen als op stands valt...
27 maart 2023
Redactie Food
Seminar HDN: Alle hoekjes en gaatjes tellen
Een van de partners van Food Technology is het Hygienic Design Network (HDN), wat staat voor het bevorderen van voedselveiligheid en hygiënische maatregelen in machines, installaties en appara...
27 maart 2023
Wageningen University en Research: van last-mile tot microtechnologie
In Wageningen wordt ongelofelijk veel onderzocht, ontwikkeld en bedacht op het gebied van ons voedsel. We zien ze dan ook op diverse plekken terug tijdens Food Technology.
27 maart 2023
Redactie Food
Seminar IFFI: innovatie vraagt samenwerking
Een andere EVMI-partner is IFFI. Ook zij verzorgen weer een seminar vol boeiende presentaties. IFFI staat voor Ingredients for Food Innovators - een Nederlands netwerk van innovatieve produce...
27 maart 2023
Redactie Food
Maak het onzichtbare zichtbaar
“Perslucht mag geen contaminatie veroorzaken”. Deze richtlijn staat in de BRC, IFS en FSSC22000. Ook staat “De kwaliteit van de perslucht dient bewaakt te worden…”. Wie deze richtlijnen volgt, dien...
27 maart 2023
Partner content
De vloer op
Yep, we staan bol van de uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie. Initiatieven, pacts, consortia, samenwerkingen, ze buitelen over elkaar heen. Maar we moeten ook wel, want de klok tikt door en...
27 maart 2023
Janet Kooren
Honderd procent traceerbare cacao
Honderd procent traceerbare cacao en eerlijke prijzen voor cacaoboeren. Dat is een belofte van Tony’s Chocolonely. Dankzij de BeanTracker is de cacao volledig traceerbaar. De techniek deelt Tony’s...
27 maart 2023
Naomi Heidinga
Samen kom je verder
Food Technology heeft een breed aanbod voor iedereen die werkzaam is in de voedingsmiddelenindustrie. We richten ons op (nieuwe) technologie voor verwerken, automatiseren, veilig maken en houden en...
27 maart 2023
1
2
>
>>
EVMI 2 2023