Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
EVMI 2 2023
In deze editie
Digitalisering voor duurzame en betaalbare energie
Om een duurzamere toekomst op te bouwen zijn overheden, industrieën en bedrijven over de hele wereld op zoek naar nieuwe schone energiebronnen. Welke technologieën kunnen hier een grote rol in vervull...
20 december 2022
Robots voor en aan ons eten
Robots en cobots worden steeds meer toegepast in de foodindustrie. De belangrijkste uitdagingen zijn de omgevingscondities en de intelligentie en flexibiliteit. In zowel lezingen als op stands valt er...
27 maart 2023
Redactie Food
Seminar HDN: Alle hoekjes en gaatjes tellen
Een van de partners van Food Technology is het Hygienic Design Network (HDN), wat staat voor het bevorderen van voedselveiligheid en hygiënische maatregelen in machines, installaties en apparaten...
27 maart 2023
Wageningen University en Research: van last-mile tot microtechnologie
In Wageningen wordt ongelofelijk veel onderzocht, ontwikkeld en bedacht op het gebied van ons voedsel. We zien ze dan ook op diverse plekken terug tijdens Food Technology.
27 maart 2023
Redactie Food
Seminar IFFI: innovatie vraagt samenwerking
Een andere EVMI-partner is IFFI. Ook zij verzorgen weer een seminar vol boeiende presentaties. IFFI staat voor Ingredients for Food Innovators - een Nederlands netwerk van innovatieve producente...
27 maart 2023
Redactie Food
Maak het onzichtbare zichtbaar
“Perslucht mag geen contaminatie veroorzaken”. Deze richtlijn staat in de BRC, IFS en FSSC22000. Ook staat “De kwaliteit van de perslucht dient bewaakt te worden…”. Wie deze richtlijnen volgt, dient o...
27 maart 2023
Partner content
De vloer op
Yep, we staan bol van de uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie. Initiatieven, pacts, consortia, samenwerkingen, ze buitelen over elkaar heen. Maar we moeten ook wel, want de klok tikt door en do...
27 maart 2023
Janet Kooren
Samen kom je verder
Food Technology heeft een breed aanbod voor iedereen die werkzaam is in de voedingsmiddelenindustrie. We richten ons op (nieuwe) technologie voor verwerken, automatiseren, veilig maken en houden en na...
27 maart 2023
Goed voor je buik
Hilde Beukenkamp (22) leerde tijdens haar opleiding steeds meer over gezondheid en duurzaamheid met betrekking tot voeding en verpakkingen maar ook het ontwikkelen van nieuwe voedings-concepten. Ze b...
27 maart 2023
Verwerking & Machines
Foto: Next Tech Food Factories Voedselverwerking, de machines daarvoor en alles wat er komt kijken bij het automatiseren van die verwerking, laten onze exposanten zien. Hieronder een klein overzicht ...
27 maart 2023
Redactie Food
1
2
>
>>
EVMI 2 2023